امروزه افراد زیادی هستند که در تلاشند قیافههایی همانند افراد معروف داشتهباشند و سلفی بهتری بتوانند بگیرند. در سالهای اخیر، تعداد افرادی که سلفی میگیرند سر به فلک کشیده، در سال 2016، گوگل فوتوز اعلام کرده که 200 میلیون کاربر 24 میلیارد سلفی از خود را با این نرمافزار منتشر کردهاند، در ماه اوت 2018، هشتگ سلفی در اینستاگرام بیش از 355 میلیون پست دارد که این میزان از اعداد را مدیون آمدن نرمافزارهایی مانند اسنپ چت و اینستاگرام هستیم که بدون داشتن هیچ مهارت فوتوشاپی مردم با استفاده از آنها میتوانند عکسهای خود را ویرایش کنند.
در سال گذشته تحقیقاتی نشان داد که بیشتر از 55 درصد افرادی که عمل جراحی زیبایی انجام میدهند، انگیزهی خود را زیباتر افتادن در سلفی معرفی کردهاند.
اما باید دقت داشت سلفیهایی که ما میبینیم درواقع تصویر واقعی از افراد نیستند و ویرایشهای زیادی روی آنها صورت پذیرفتهاست. تحقیقاتی نشان داده که اگر گوشی را در فاصلهی 12 اینچی از خود بگیرید، دماغ مردان 30 درصد و دماغ خانمها 29 درصد بزرگتر نشان داده میشود. فقط تنها در حالتیکه گوشی شما از فاصلهی 5 فیتی قرار داشتهباشد، شما صورت واقعی خود را در عکس مشاهده میکنید. اما بدون توجه مسائلی از قبیل این مسئله، مردم در تلاشند تا جراحیهایی داشتهباشند تا بتوانند عکسهایی بهتر داشتهباشند که درواقع این یک اختلال بهحساب میآید.