تاثیر منفی قند برروی مغز
مغز از هر ارگان دیگری در بدن میزان گلوکز مصرفی بیشتر دارد. درواقع تنها چیزی که مغز مصرف میکند و انرژی خود را از آن بهدست میآورد، گلوکز است! اما چه اتفاقی میافتد اگر میزان گلوکز دریافتی آن زیاد باشد؟ قطعاً اتفاقهای خوبی نمیافتد! به عقیدهی دانشمندان، هرچقدر گلوکز دریافتی افزایش یابد، بدن باز هم گلوکز بیشتری میخواهد که باعث ایجاد اعتیاد خواهد شد که این اعتیاد، خود مشکلاتی همچون عدم خود کنترلی، پرخوری و افزایش وزن را بهدنبال خواهد داشت.
پاسخ بدن
تحقیقات نشان داده که در انسان داشتن رژیم غذایی پر گلوکز باعث ایجاد احساس خواستن بیشتر آن میشود و فرد بیشتر احساس گرسنگی خواهد کرد!
اعتیاد
تحقیقی نشان داده که خوردنیهای شیرین میتوانند حتی بیشتر از کوکائین اعتیادآور باشند! این تحقیق بر روی حیوانات انجام شد اما تجربیات نشان داده که در انسان هم این قضیه خیلی متفاوت نیست!
حافظه
تحقیقاتی در سال 2017 نشان داده که افزایش شکر رژیم غذایی باعث آسیب به حافظه میشود و عملکرد عکس آن، آن را بهبود میبخشد.

حال و احوال
پژوهشی نشان داده که افرادی با بالاترین حد قند دریافتی، در مقایسه با فردی با رژیم غذایی معمولی 23 درصد بیشتر در معرض ابتلا به اختلالهای روانی هستند.
گنجایش روانی
حتی در افراد بدون دیابت هم دریافت بالای قند با میزان پایینتری از عملکرد شناختی ارتباط مستقیمی دارد که این مسئله به علت ترکیبشدن مقاومت انسولینی و کلسترول و قند خون و فشار خون است.
حرف آخر
دقت کنید که حرفهایی که گفتهشد راجع به همهی انواع قند دریافتی انسان است. بهتر است جای قندهای فرآوریشده را به میوههای تازه و خوشمزه و شیرین بدهید! اینگونه میوهها، علاوه بر ایجاد احساس رضایت راجع به شیرینیشان، دارای فیبر و آنتیاکسیدان هستند که به خودی خود تاثیرات منفی قند را کم خواهند کرد! پس چه علتی دارد که به مسیر اشتباه خود ادامه دهیم؟