چرا همیشه گرسنهام؟!
آیا تا به حال برایتان سوال شده که چرا همیشه گرسنه هستیم؟ بدن ما غذا را میسوزاند تا انرژی لازم جهت فعالیت در طی روز را تامین کند پس اگر برای چند ساعت چیزی نخوردهایم طبیعی است که احساس گرسنگی داشته باشیم. اما اگر شکمتان بعد از یک وعدهی غذایی همچنان به سروصدا کردن ادامه داد جای تأمل دارد.
همهی ما با واژهی پرخوری آشنا هستیم اصطلاحی که به عطشمان برای خوردن بیش از حد معمول نسبت میدهیم اما آیا اشتهای زیاد میتواند خطرناک باشد؟ در مواردی بله، میتواند به عنوان یک نشانه تلقی گردد تا برای چکاپ سری به دکتر بزنیم.
میتواند دیابت باشد؟
بدن شما قند موجود در غذا را به سوختی به نام گلوکز تبدیل میکند. اما زمانی که شما دیابت داشته باشید گلوکز نمیتواند به سلولها برسد. در عوض بدن شما گلوکز را بیرون میکند و به شما میگوید که بیشتر بخور.
به خصوص افرادی که دیابت نوع یک دارند ممکن است غذای بیشتری بخورند و همچنین وزن از دست بدهند.

شاید قند خونتان پایین است؟
افت میزان گلوکز همان کاهش قند خون است. معمولا این اتفاق برای افرادی که دیابت دارند شایع است اما مشکلات دیگری هم سبب پایین آمدن قند خون میشود. این موارد شامل هپاتیت، اختلالات کلیوی، تومورهای عصبی و عروقی در لوزالمعده، مشکلات غدد فوق کلیوی یا هیپوفیز هم میتواند باشد.
در موارد شدیدتر ممکن است افرادی که دچار افت قند خون میشوند در راه رفتن و صحبت کردن دچار مشکل شوند.
آیا به حد کافی میخوابید؟
استراحت ناکافی میتواند بر روی هورمونهایی که وظیفه کنترل گرسنگی را دارند تاثیر سویی بگذارد. افرادی که از خواب کافی برخوردار نیستند کمتر احساس سیری میکنند. اکثر افراد زمانی که احساس خستگی میکنند میلشان به غذاهای پرکالری بیشتر میشود که به دنبال آن افزایش وزن را در مدت زمان کوتاهی تجربه میکنند. پس اگر به کاهش وزن و تثبیت آن فکر میکنید قبل از هر رژیمی روی خواب کافی تمرکز کنید.