گرانترین داروهای جهان
همهی ما میدانیم که دارو جزو اقلام مصرفی ضروری اما بعضاً گران محسوب میشود! این درحالی است که برخی افراد برای زندگیکردن و جلوگیری از مرگ به این داروها احتیاج دارند! در ادامه نگاهی به گرانترین داروهای جهان خواهیم انداخت.
زولگنسما (2 میلیون دلار)
این دارو، درواقع ژندرمانی برای آتروفی عضلانی نخاعی است. این دارو بهجای درمان ژن، آن را با یک نمونهی مشابه درست جایگزین میکند.این دارو فقط برای افراد زیر 2 سال قابل استفاده است، اما بهشدت گران است!

لوستورنا (850 هزار دلار)
لوستورنا برای درمان دیستروفی شبکیه است که درواقع نابینایی کامل یا ناقص را بههمراه دارد. این دارو خیلی هم کمیاب است اما هنوز هم مورد استفاده قرار میگیرد. بیمارانی که از این دارو استفاده میکنند، باید ماهانه 850 هزار دلار هزینه کنند!

بلینسیتو (106 هزار دلار)
این دارو برای درمان لوسمی لنفوبلاستی حاد مورد استفاده قرار میگیرد که در ماه هزینهای معادل با 106 هزار دلار را برای فرد ایجاد میکند که قیمت بالای این دارو، بهعلت نادر بودن این نوع سرطان است.

میالپت (64 هزار دلار)
میالپت برای اولین بار در سال 2014 ساختهشد و اکنون بهشکل تزریقی مورد استفاده قرار میگیرد و برای لیپودیستروفی کلیه مادرزادی یا اکتسابی مورد استفاده قرار میگیرد.

اسپینرازا (62 هزار دلار)
این دارو هم برای درومان آتروفی عضلانی نخاعی بهکار میرود که ساخت پروتئینهای نجاتدهندهی نورون را افزایش میدهد. این دارو هم تزریقی است که به نخاع تزریق میشود.

سولیریس (56 هزار دلار)
از سولیریس هم برای درمانهای وریدی استفاده میشود که برای افرادی است که از PNH رنج میبرند. این بیماری باعث ایجاد لخته خونی در بدن میشود.

راویکتی (52 هزار دلار)
راویکتی برای افرادی با اختلال چرخه اوره مورد استفاده قرار میگیرد که کنترل نشانههایشان با رژیم غذایی کار سختی است. اورهی زیاد میتواند منجر به کما، مرگ یا آسیب جدی به مغز شود.
